Busquen un home desaparegut fa quasi dues setmanes a Barcelona

Jorge, de 53 anys, va ser vist per última vegada l’11 de març a Sant Andreu

Busquen un desaparegut a Sant Andreu
L'últim cop que es va veure en Jorge anava amb el seu cotxe, un Toyota Prius | Twitter (@mossos)

Els Mossos d’Esquadra demanen ajuda ciutadana per trobar en Jorge, un home de 53 anys que va desaparèixer el passat 11 de març al barri de Sant Andreu de Barcelona. Segons la informació presentada pels agents al seu Twitter, l’home va marxar amb el seu cotxe, un Toyota Prius negre amb matrícula 3526 FZB i no s’ha tornat a saber res d’ell. En Jorge fa 1’70 metres d’alçada i pesa uns 55 quilos. La policia demana que qualsevol persona que l’hagi pogut veure o hagi trobat el seu cotxe contacti amb els agents a través del 112.

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Fa nou dies que els familiars de Janet Jumillas no saben res d'ella, a més, recentment es va trobar el seu cotxe | | Cedida

 

La investigació per trobar a Janet Jumillas, la dona de 39 anys de Viladecans i que va desaparèixer a Cornellà, continua, de moment sense resultats. Ja fa nou dies que no se sap res d’ella tot i que es va trobar els eu cotxe a Cornellà, sense cap senyal d’haver estat forçat. Pel temps que fa que està desapareguda la desaparició ha entrat en una fase de «risc», segons informa la policia.

Janet és mare de dos fills de 6 i 8 anys de diferents pares. Actualment la dona no estava amb cap d’ells, però són els principals sospitosos de la policia, tot i que els agents no ho han confirmat, ja que el cas està sota secret de sumari. Però la família de la víctima ha facilitat aquesta informació, que ha difós ‘ElCaso.cat’.

Segons declara la família, la policia tindria en l’ull de mira els progenitors dels dos fills de Janet, un nen i una nena, en ambdós casos fruit de relacions anteriors. Tots dos viuen fora de Catalunya i en aquests moments la policia intenta confirmar que no tenen cap relació amb l’estranya desaparició de Janet.


Comentaris

envia el comentari