Busquen el José Luis, desaparegut aquest dilluns a Cornellà de Llobregat

L'home, de 67 anys, fa 1,78 metres d'alçada, és de complexió prima, té el cabell canós i ondulat i els ulls castanys

Imatge del José Luis, desaparegut a Cornellà de Llobregat, que ha estat difosa pels Mossos d'Esquadra
El José Luis va desaparèixer aquest diluns 17 d'agost a Cornellà de Llobregat. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra busquen el José Luis, un home de 67 anys que va desaparèixer aquest dilluns 17 d'agost a Cornellà de Llobregat. La policia catalana ha difós la imatge del desaparegut a través del seu compte de Twitter i demana l'ajuda de la ciutadana per trobar-la.

Segons indica el cartell difós a través de les xarxes socials, el José Luis va ser vist per última vegada aquest dilluns a Cornellà de Llobregat. L'home, de 67 anys, fa 1,78 metres d'alçada, és de complexió prima, té el cabell canós i ondulat i els ulls castanys. Segons expliquen els Mossos, el desaparegut «podria estar desorientat».

Fa pocs dies, es va resoldre positivament la desaparició de Juan Estepa Moslero, un home de 84 anys al qual s'havia perdut la pista al barri de Sant Julià de Sabadell el diumenge 9 d'agost. El desaparegut va ser localitzat en un càmping de França en bon estat de salut, tot i que estava espantat i desorientat.

Més de 4.000 denúncies per desaparicions durant l'any 2019 a Catalunya

Durant l'any 2019, els Mossos d'Esquadra van registrar 4.378 denúncies per desaparicions a Catalunya, una xifra que suposa un 1,5% menys que l'any anterior. Del total de denúncies presentades a les comissaries, un 59% corresponen a homes desapareguts, mentre que el 41% són dones. Per franja d'edat, predomina l'edat adulta (58%), seguida dels menors d'edat d'entre 13 i 17 anys (35%), els majors de 65 anys (5%) i els infants d'entre 0 i 12 anys (un 2%).

Segons les dades de la policia catalana, en la majoria dels casos, en un 94% dels fets, la resolució es produeix abans d'un mes. La majoria de persones es van localitzar al mateix lloc que havien desaparegut i habitualment van retornar de manera voluntària. Pel que fa als retorns voluntaris, un 72% de les persones que van aparèixer ho van fer durant els quatre primers dies i un 86% la primera setmana. Així mateix, quan es tracta de localitzacions policials, el 53% es produeixen els primers quatre dies i un 66%, durant la primera setmana.


Comentaris

envia el comentari