Busquen un home desaparegut quan sortia de l’hospital del Mar a Barcelona

L’home, de 30 anys, va ser vist per última vegada el 31 de març

Desaparegut a Barcelona
Paolo Pisccinini porta desaparegut des del 31 de març, quan se'l va veure sortir de l'hospital del Mar | SOS Desaparecidos

 

Busquen a Paolo Piccinini, un home desaparegut a Barcelona el passat 31 de març. Segons les últimes informacions que es tenen d’ell, se’l va veure sortint de l’hospital del Mar de Barcelona, des d’aquell moment, no s’ha tornat a saber res d’ell. Piccinini té 30 anys, fa 1,90 centímetres, té el cabell fosc, així com els ulls, també foscos, i duu barba.

El jove desaparegut a Formentera
El jove desaparegut, Simón Alejandro Montoya, havia d'haver tornat a Barcelona del seu viatge a Formentera el passat dilluns | Facebook

 

Troben mort Simón, el noi desaparegut a Formentera

Tràgic final per la desaparició de Simón Alejandro Montoya, de qui no se sabia res des que va desaparèixer a Formentera el passat diumenge 24 de març. El passat dimarts 2 6 de març la Guàrdia Civil va trobar el seu cos sense vida en els penya-segats de la Mola de Formentera, tal com informa ‘Diario de Ibiza’. El cos va ser trobat, concretament, en la zona de Racó de ses Pedreres per un membre de Protecció Civil de Formentera. Els agents estaven buscant al jove, després d’haver trobat la moto que havia llogat, abandonada a prop del lloc dels fets.

El cos es trobava en un lloc de difícil accés, per la qual cosa els agents de la Policia Judicial i especialistes en rescat de muntanya de la Guàrdia Civil van arribar des de Mallorca per realitzar el rescat en helicòpter amb l’ajuda dels bombers de Formentera. Els fets apunten que el jove podria haver caigut pel penya-segat mentre feia senderisme a la zona.

Desaparegut el passat diumenge

Simón Alejandro Montoya, de 30 anys, es trobava de vacances a Formentera des del passat divendres 22 de març, on esperava passar un esplèndid cap de setmana a la costa. El passat dilluns tenia el seu bitllet de tornada en un ferry a Barcelona, on resideix, però no va tornar i això va despertar les alarmes de companys i familiars. 


Comentaris

envia el comentari