rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Importants retards a Rodalies a Barcelona per una incidència tècnica

Aturen la circulació de trens a Barcelona per buscar un home fugat per les vies

Una persona s'hauria escapat dels agents fugint per l'interior de les vies de la línia R1, a Barcelona, bloquejant així la circulació de trens entre Plaça de Catalunya i Arc de Triomf | La circulació, tot i això, s'ha restablert al punt de les 14:20
Renfe congelarà els preus de Rodalies de cara a aquest 2019 | Renfe

 

Surrealista succés a Barcelona. Enmig d'un operatiu policial, una persona s'hauria escapat dels agents fugint per l'interior de les vies de la línia R1, a Barcelona, bloquejant així la circulació de trens entre Plaça de Catalunya i Arc de Triomf, així com les línies R3 i R4 de tren. Segons informen fonts de TMB a CatalunyaDiari, la incidència també hauria interromput la circulació de la línia L1 del metro de Barcelona. 

Els trens tornen a circular però amb retards

La circulació, tot i això, s'hauria restablert, encara que sí que es reconeix que poden haver-hi encara retards derivats de la incidència. Els serveis de Rodalies, segons comenten a les xarxes, s'han pogut restablir al punt de les 14.20 hores. 

El servei de la línia L1 del metro de Barcelona també hauria recuperat el seu servei. Tot i això, des de TMB durant una estona, l’interval entre trens pot ser superior a l’habitual. 

Un atropellament mortal al Vallès Occidental causa retards a Rodalies 

Un tren va atropellar mortalment una persona a Barberà del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental el passat dijous 18 d'abril. L'accident va obligar a tallar la circulació de combois de les línies R4 i R12 de Rodalies de Catalunya, entre Cerdanyola i Sabadell Sud. A la resta de les línies, però, es van produir retards superiors als 30 minuts, fet pel qual es va haver d'habilitar un servei alternatiu per carretera durant unes hores.

 

Comentaris