Busquen l'home que va quedar amb Marta Calvo, la jove desapareguda a València

La jove va desaparèixer fa dues setmanes i el principal sospitós és un home amb qui va quedar moments abans de perdre's el seu rastre

Marta Calvo
La jove va enviar la ubicació de la cita a la seva mare | Facebook - Marta Calvo

Avui ja fa 18 dies que va desaparèixer Marta Calvo, de 25 anys. La darrera informació coneguda —facilitada per la seva mare, a qui va enviar-li la ubicació d'on es trobava— apunta a un possible sospitós: un home amb qui havia quedat abans de perdre's el seu rastre. Els fets van tenir lloc el passat 7 de novembre al municipi valencià de Manuel. La jove havia quedat amb un home a les 5.55 hores. La seva pista es va perdre aleshores, així com la del parador del sospitós, que també se'l considera desaparegut.

L'home és un recent resident de Manuel 

Segons va informar 'Cuatro al Día', el germà de Marta hauria dit que, probablement, l'home amb qui va quedar podria no ser un estrany. L'únic que se sap és que és colombià i que era resident a Manuel des de feia pocs mesos. A conseqüència de la seva desaparició i de la de la jove, la policia ha precintat l'habitatge del sospitós, i actualment estan buscant indicis i proves fefaents per tal d'esbrinar on podrien estar. A més, s'han realitzat batudes en la zona i s'estan analitzant les càmeres de seguretat per determinar els darrers moviments dels desapareguts. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari