Mossos d'Esquadra

Localitzen sa i estalvi Javier, el jove de 17 anys desaparegut a Barcelona

El menor va desaparèixer el passat dijous d'un centre terapèutic

ACTUALITZACIÓ 08/07/2019 10.00

La família de Javier I.M. s'ha posat en contacte amb nosaltres per comunicar-nos que ja ha estat localitzat sa i estalvi, sense oferir més detalls sobre els motius de la desaparició o el lloc on el menor ha estat trobat. 

Va desaparèixer el passat dijous

El passat dijous, 4 de juliol, en Javier I.M. va escapar-se del centre Terapèutic de Valldaura, a Barcelona, on està intern i des de llavors la seva família no ha tingut més notícies sobre el parador del noi. Els Mossos d'Esquadra estan tractant de localitzar al jove que no hauria abandonat la ciutat comtal. 

El menor de 17 anys fa un mes que està ingressat al centre perquè té diagnosticat un trastorn de conducta. Aquesta és la segona vegada que s'escapa del centre però la primera vegada va aparèixer l'endemà. Segons ha declarat la seva mare,  el noi pren medicació i ha estat vist aquest matí pels voltants de l'Hospital Sant Pau  de Barcelona visiblement deixat.

En Javier fa 1,78 metres d'alçada, té el cabell morè, els ulls marrons i duu una arracada a l'orella esquerra. Aquest matí quan l'han vist vestia una camiseta blanca, uns pantalons curts negres i unes sabatilles blanques. També porta un  rellotge blau. Els familiars del menor han fet una crida a través de les xarxes socials per tal d'aconseguir localitzar-lo. 

També et pot interessar...