Imatge de la Judit, la menor desapareguda a Barcelona

Busquen la Judit, una menor desapareguda des de dissabte a Barcelona

Va trucar dissabte la seva mare el vespre de dissabte des d'un telèfon desconegut per dir-li que estava bé

Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a la ciutadania a través de les xarxes socials per tal de localitzar una menor que va desaparèixer el passat dissabte al barri de Sarrià, a Barcelona. Segons ha explicat la policia catalana, la jove desapareguda es diu Judit i té 17 anys. En el moment de la seva desaparició, anava vestida completament de negre: jaqueta negra, jersei taronja, pantalons negres i sabatilles Adidas de color negre.

Segons ha explicat TV3, la menor es va escapar dissabte al matí d'un centre de la capital catalana on estava ingressada a causa d'un trastorn de la conducta alimentària. La Judit, que va marxar del centre sense mòbil, ni diners, ni la seva documentació, fa 1,61 d'alçada, té els ulls marrons i el cabell castany, llarg i llis. 

La seva darrera localització va ser dissabte al vespre a la zona de l'Hospital de Sant Pau, molt a prop de la parada de metro Dos de Maig. TV3 ha explicat que va trucar la seva mare des d'un telèfon desconegut per dir que estava bé i que després se la va veure caminant en direcció a la Barceloneta. Des de llavors, cap notícia d'ella.

En aquest sentit, tant els Mossos com la família han demanat que si alguna persona té alguna notícia sobre la menor es posi en contacte amb la policia catalana o el telèfon 112.