Busquen Julián, perdut des de la nit de Reis a Catalunya

L'última vegada que se'l va veure va ser a Montserrat

Un agent dels Mossos d'Esquadra agafant l'escultura dels Jocs Olímpics recuperada a Barcelona
L'última vegada que se'l va veure va ser a Montserrat | Mossos d'Esquadra

Les autoritats han fet pública una nova desaparició a Catalunya, i han demanat ajuda als ciutadans per tal de poder trobar-lo. Es tracta de Julián Esteban Beltran, un jove de només 22 anys que va desaparèixer a Montserrat el passat 6 de gener. 

Segons explica el seu entorn, i així ho detallen en el cartell que s'ha compartit amb les seves dades, el jove va sortir de festa i mai més van tornar a saber res d'ell. Ara el busquen desesperadament. 

Tal com ha compartit l'associació especialment dedicada a les desaparicions, SOS Desaparecidos, el jove fa 1,60 metres d'alçada, amb els ulls foscos i el cabell negre. L'última vegada que va ser vist va ser entre la urbanització del Bruc Residencial i el municipi de Collbató. A més, se sospita que es podria haver perdut per les muntanyes de Montserrat, una zona  perillosa tenint en compte que es va perdre de nit. 

La família està a Colòmbia i demanen ajuda per a iniciar la investigació

Julián, el jove desaparegut, és de nacionalitat colombiana i viu sol a Espanya. La resta dels seus familiars segueixen vivint al país sud-americà i no es poden desplaçar fins aquí per a ajudar en el procés de recerca. És per això que les autoritats demanen la col·laboració ciutadana.

La Guàrdia Civil ha demanat en una publicació des del seu compte oficial de Twitter que qualsevol persona que cregui haver vist Julián Esteban o saber-ne alguna cosa, es posi en contacte amb ells a través d'una trucada al 112, al 062 o 091.


Comentaris

envia el comentari