Busquen Mehyud, un home de 78 anys desaparegut al Vallès Oriental

Va sortir de la seva casa de Martorelles el passat dimecres
Mehyud va sortir de casa el dimecres al voltant de les quatre de la tarda | Policia Local de la Roca del Vallès

 

La Policia Local de Martorelles ha demanat la col·laboració ciutadana per tal de localitzar a Mehyud, un veí d'aquesta població del Vallès Oriental de 78 anys que va desaparèixer el passat dimecres 1 de maig. L'home va marxar de casa al voltant de les quatre de la tarda i ja no va tornar.  Des de llavors, agents el busquen amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. 

 

L'últim cop que va ser vist, en Melhyub duia texans blaus, una camisa blanca a ratlles verticals blaves i jaqueta de color blau mari. Té una alçada d'unj 1,75 metres. Segons explicava el cos municipal de policia, l'home podria tenir principi d'Alzheimer. Per aquest motiu, es podria trobar desorientat. Cal recordar que qualsevol persona que pugui tenir alguna informació es pot posar en contacte directament amb ells o trucar al número d'emergències 112.

 

 

 

Troben una àvia amb demència senil desapareguda a l'Hospitalet

Va ser el divendres al matí quan finalment, segons va comunicar la família, la Pepita va estar localitzada en bon estat. Aquest dijous havien denunciat la desaparició de Josefa Gallego Cano, una àvia de 87 anys de l'Hospitalet de Llobregat que pateix demència senil. L'últim cop que se l'havia vist estava a la zona de Pubilla Cases vestida amb una jaqueta granat, pantalons grisos, un mocador de tons marrons, una bossa negra creuada i uns botins negres.