La jove de 15 anys desapareguda a la Selva no va arribar a entrar a l'institut

L'Ajuntament de Caldes de Malavella i la Policia Local s'han mobilitzat per trobar Laia Suñen, i han demanat col·laboració per tal de trobar-la

Jove 15 anys desapareguda a la Selva
La jove va desaparèixer el dilluns 25 de febrer a Caldes de Malavella | Twitter (@mossos)

 

Els Mossos d'Esquadra han difós algunes novetats sobre el cas de Laia Suñen, la jove desapareguda el passat dilluns 25 de febrer a Caldes de Malavella. El dia de la seva desaparició, el dilluns 25 de febrer, la jove vestia texans blaus i una dessuadora vermella amb caputxa i cremallera. A més, fa 1,60 metres d'alçada i pesa uns 50 quilos.

  

Segons van denunciar els seus familiars, a primera hora del matí la van deixar a l'entrada de l'institut però no va anar a classe. A les quatre de la tarda van llançar la veu d'alerta. En aquest sentit, es demana a qualsevol persona que pugui aportar alguna informació sobre el seu parador, que es posi en contacte amb el cos, trucant al número de telèfon 619704546, o a través del número universal d'emergències 112. 

La jove Laia Suñen, en una imatge compartida a les xarxes socials
La jove Laia Suñen està sent actualment buscada per un dispositiu de recerca de Bombers, Mossos i la Policia Municipa | Twitter (@PLcaldesmalavel)

L'Ajuntament del municipi de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, i la Policia Local de la localitat s'han mobilitzat per tal de localitzar Laia Suñen. A través d'un breu missatge compartit a les xarxes socials aquest dilluns, el cos de policia confirmava que s'ha activat un dispositiu de recerca per trobar la menor, format pels Bombers, els Mossos i la Policia Municipal de Caldes de Malavella que registren els entorns de la població per intentar localitzar la jove de 15 anys desapareguts des de dilluns. 

Localitzen sense vida el jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van informar, el divendres 15 de febrer a última hora de la tarda, que Oscar García Turón, el jove de 21 anys que va desaparèixer el passat dilluns, 11 de febrer, al districte de les Corts de Barcelonaha estat localitzat sense vida. En concret, el cos policia va informar que la tràgica troballa es va produir a la localitat de l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà.


Comentaris

envia el comentari