Busquen un menor per tocar el cul a dues noies a Girona

El jove, de 16 anys, va fer els tocaments en el mateix espai de la capital del Gironès, però en moments diferents del passat dimarts, 20 de novembre

Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra al partit Nàstic - Saragossa
Els Mossos busquen el jove per haver tocat el cul a dues noies a Girona | Laia

Els Mossos d’Esquadra busquen un noi de 16 a Girona per haver fet tocaments a dues noies. Els fets van tenir lloc el passat dimarts al matí, 20 de novembre, quan el jove va tocar el cul a dues noies al mateix espai, però en moments diferents del matí. Tots dos tocaments, així mateix, es van produir a la zona de la pujada de les pedreres de la capital del Gironès.  

La primera víctima va optar per trucar al 112 per denunciar els fets i, minuts després, els Mossos van encendre l’alerta quan una altra jove va denunciar uns fets similars a la mateixa zona. Les noies, però, van rebutjar interposar una denúncia, tot i que van explicar que el presumpte agressor tindria uns 16 anys, i seria de raça negra.

Gran ressò a les xarxes socials

Més enllà de la investigació que van obrir els Mossos d’Esquadra pel succés, les xarxes socials es van fer ràpidament ressò de la notícia. En aquesta mateixa línia, la plataforma feminista de la ciutat de Girona ha optat per emetre una piulada de conscienciació a les xarxes socials.

 

Un jove, apunyalat davant la discoteca Platea de Girona

Un jove va ser apunyalat a Girona durant la matinada del dissabte, 17 de novembre. Els fets van tenir lloc davant la discoteca Platea quan l’agressor va propinar-li dues ganivetades i, tot seguit, va fugir amb la seva bicicleta.

El succés, però, va anar més enllà quan els amics de la víctima van sortir al seu pas per apallissar-lo. Finalment, la seva mare el va delatar involuntàriament en trucar als Mossos d’Esquadra per notificar que havia arribat a casa amb evidents ferides a tot el cos.


Comentaris

envia el comentari