Busquen una menor del Vendrell desapareguda des del dilluns

La nena, de 13 anys, portava l'uniforme de la seva escola l'últim cop que la van veure

Imatge de la menor desapareguda, amb l'uniforme que portava l'últim cop que va ser vista.
Imatge de la menor desapareguda, amb l'uniforme que portava l'últim cop que va ser vista. | Cedida

Una nena de 13 anys del Vendrell, de nom Yousarf, està desapareguda des del passat dilluns 18 de febrer. La seva família ha denunciat als Mossos d'Esquadra la desaparició i també ha començat a repartir imatges de la nena, tant a través de les xarxes socials com a peu dret, en llocs com l'estació de Renfe. Segons han explicat des de la família a Tarragona Digital, l'últim cop que se la va veure va ser el dilluns a la tarda, després que la nena hagués sortit de l'escola Sagrat Cor, on hi fa primer d'ESO.

La mare va veure breument la nena i van tenir una discussió perquè la menor no havia tornat a casa directament després de l'escola. Estava a la zona del Carrefour del Vendrell, a la carretera de Tarragona. La nena va marxar i ja no va tornar a casa. Per això, quan va desaparèixer portava l'uniforme d'aquesta escola. La família ha demanat que per qualsevol informació que es tingui s'avisi els Mossos d'Esquadra o es truqui al telèfon 643 702 159.

 

Un jove desaparegut a Reus

La desaparició de la menor del Vendrell no és l'única que hi ha hagut aquests dies a la regió. També aquest dilluns a la tarda va desaparèixer un jove de 30 anys a Reus. Després de fer una campanya a través de les xarxes socials, i de denunciar la seva desaparició als Mossos, aquest dimecres ha aparegut el seu cos sense vida, a les Borges del Camp. Tot i que no es coneixen detalls sobre com s'ha produït la seva mort, sí que s'ha informat que el cos no mostra detalls d'accidentalitat ni criminalitat. 

Millor va acabar la desaparició el passat novembre d'un veí de Calafell, Javier Ramoneda, que va estar més de 40 hores perdut amb el seu gos. Els efectius que el buscaven el van trobar a un camí amb símptomes d'hipotèrmia severa, de la qual es va recuperar a l'Hospital del Vendrell.


Comentaris

envia el comentari