IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Busquen dos menors a Sevilla després que el pare no hagi acudit per entregar-los a la seva mare

Es tracta d'un nen de nou anys i una nena de deu

 

 

La Policia Nacional està buscant dos menors a Sevilla, un nen i una nena de nou i deu anys respectivament, després que una dona hagi denunciat la seva desaparició. En concret el pare els havia de lliurar a la seva exparella i pare dels menors el passat 23 de desembre, en virtut del règim de visites acordat per tots dos. Ara bé, el pare no es va presentar per deixar-los amb la seva mare el passat dia 30 a Granada, una vegada finalitzada la visita. 

Es va acordar que els petits passessin el Nadal amb el pare

Un portaveu de la família materna ha explicat que, davant les festes nadalenques, es va acordar un període de vacances segons el qual els petits, Manuel i Violeta Lebrón, passarien amb el pare del 23 al 30 de desembre i, posteriorment, tornarien amb la seva mare, que gaudeix de la custòdia de tots dos.


Tal com consta en la denúncia, presentada per la mare dels menors aquest mateix 1 de gener davant la Policia Nacional de Sevilla, des del dia 23, data en la qual els va lliurar al pare, «no té cap coneixement del parador dels seus fills», mentre que el centre del punt de trobada on havien d'haver realitzat l'intercanvi «ha realitzat totes les qüestions possibles per localitzar al pare», si bé «totes han estat infructuoses».

L'àvia sap el parador dels petits però «no ho pensa dir»

Al mateix temps, la mare ha relatat a la Policia que el pare «ha tingut diversos problemes amb la justícia» i que actualment «té una prohibició de viure i fins i tot acostar-se a la població sevillana d'Alcalá de Guadaíra», lloc on té habitualment la seva residència, «per la qual cosa no se sap actualment on està vivint amb els menors».


A més, i com consta en la denúncia, també ha intentat posar-se en contacte amb altres familiars de la seva exparella per poder localitzar als petits però, no obstant això, el resultat ha estat infructuós. Incideix que fins i tot l'àvia paterna, si bé han pogut contactar amb ella, «ha comentat que coneix el parador dels menors però que no ho pensa dir».


De la mateixa manera, segons es desprèn de la demanda, els fills havien fet saber a la mare que «el seu pare els havia dit textualment que els hi anava a portar fora i que no tornarien en molt temps» i, afegeix, «en una ocasió la nena va observar que el pare tenia guardat en una caixa forta un feix de bitllets d'euros bastant gran». L'organització SOS Desaparecidos s'ha fet ressò també de la desaparició d'aquests dos petits, demana ajuda per localitzar-los i posar-se en contacte davant qualsevol pista que pugui donar amb el seu parador.


Comentaris

envia el comentari