rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Busquen un nen de 15 anys desaparegut a Gavà

El menor va desaparèixer el passat dimarts, 6 de febrer
Lautaro Luís Martín Etkin, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Els cossos policials de Catalunya busquen un noi de només 15 anys desaparegut el passat dimarts, 6 de febrer, a la localitat barcelonina de Gavà. El menor, d’origen sudamericà, s’anomena Lautaro Luís Martín Etkin i l’avís de cerca de la policia es va activar ahir mateix.

Les característiques del menor desaparegut

Segons els cossos policials que han propagat la informació del jove, aquest fa 1,70 d’estatura, té els ulls marrons i el cabell curt del mateix color.

 

A més a més, el dia de la seva desaparició el jove lluïa uns pantalons de xandall gris, una jaqueta «d’estil raper» del mateix color i portava una gorra de la marca americana ‘Reebook’.

 

 

Els canals de comunicació

Si algú veu el jove de 15 anys, desaparegut el dimarts passat a Rubí, es pot posar en contacte amb els següents telèfons d’emergència del cos de policia: 642 650 775 i el 649 952 957.

D’altra banda, si algú té qualsevol tipus d’informació que pugui servir de pista als cossos de Policia de Catalunya pot trucar als telèfons esmentats anteriorment o bé enviar un correu electrònic a sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

 

La noticia de la seva desaparació, així mateix, està tenint força ressò a les xarxes ja que la publicació el compte @sosdesaparecido ja compta amb gairebé 100 retweets i gairebé 15 likes.

Comentaris