rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Busquen un nen de només 8 anys desaparegut a Níjar, a Almeria

La policia va alertar de la seva desaparició el passat dimarts, 27 de febrer
Gabriel Cruz Ramírez, el nen desaparegut en una imatge d'arxiu | Redes sociales

 

La guàrdia civil de la localitat andalusa Níjar, la policia local i diversos voluntaris fan pinya des del passat dimarts, 27 de febrer, per trobar a Gabriel Cruz Ramírez. El menor, de només 8 anys, s'especula que s'hauria perdut mentre rondava pels pobles d'Hortichuelas i Las Nagres. Així mateix, segons han alertat els cossos policials a les xarxes, el menut duia uns pantalons negres amb ratlles blanques 'Adidas' i una jaqueta de color vermell amb caputxa.

 

Els darrers indicis, d'altra banda, expliquen que s'hauria perdut la vista del noi al voltant de les tres de la tarda del passat dimarts, prop de les localitats esmentades anteriorment.

 

El 112 d'Andalusia, d'altra banda, ha relatat que s'ha muntat un equip conformat per la policia local, la guàrdia civil, protecció civil i altres familiars  amb la clara intenció de localitzar el menor. 

Gabriel Cruz Ramíez, en una imatge d'arxiu. | SOSDesaparecidos

 

Busquen un altre menor a Andalusia

No és l'única cerca de la policia andalusa. Aquests, de fet, cerquen un menor de 14 anys desaparegut a la localitat sevillana de Camas el passat divendres, 23 de febrer. 

 

Tot i això, la policia ha indicat que encara no ha pogut dur a terme la cerca del menor i que, a hores d'ara, és molt complicat saber on és. Així mateix, cal recordar que el jove fa 1,60 metres d'altura, pesa 55 quilos i té el cabell ros i curt

 

La denúncia, d'altra banda, informa que el noi va ser vist per última vegada a les tres de la tarda amb unes amigues de Camas.

 

Comentaris