Busquen una noia de només 15 anys desapareguda a Vic

Els pares de la menor van denunciar la seva desaparició el dimecres passat
La noia perduda, en una imatge a les xarxes socials | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra busquen una noia de només 15 anys desapareguda des del passat dimecres, 14 de febrer, a Vic (Osona).

 

Els cos policial català, a més, explica que la menor d’edat s’hauria perdut per «la zona de Vic», per la qual cosa la seva cerca abasta altres poblacions del territori de la demarcació de Barcelona.

La família va alertar el passat dimecres

Segons fonts dels cossos policials catalans, a més, els familiars de la noia van denunciar els fets el dimecres, 14 de febrer.

 

La desaparició de la menor, a més, ha estat difosa a través de les xarxes socials amb diversos missatges que recomanen que qualsevol que la vegi. Els Mossos d’Esquadra se serveixen de canals de difusió com Twitter per alertar de la pèrdua de la noia.

 

Tot aquell que en sàpiga alguna cosa es pot posar en contacte amb el telèfon d'emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra.

Bones notícies per en Lautaro, un altre desaparegut de 15 anys

Lautaro Luís Martín Etkin, el noi de només 15 anys desaparegut dimarts, 6 de febrer, a Gavà, va ser localitzat finalment pel cos de Mossos d’Esquadra el passat divendres, 9 de febrer.

 

Segons va publicar el cos policial en una nota a Twitter el jove va ser trobat a la població de Sant Pere de Riudebitlles, a l’Alt Penedès. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris