Busquen Petru Matei, desaparegut a La Jonquera des del març

L'associació 'SOS Desaparecidos' ha fet una crida a través de xarxes socials amb l'objectiu de trobar aquest romanès de 38 anys

desaparegut
Busquen Petru Matei, desaparegut a La Jonquera des del març | SOS Desaparecidos

L'associació 'SOS Desaparecidos' ha fet una crida a la població en un intent de localitzar Petru Matei, un home de 38 anys que va desaparèixer el passat mes de març a La Jonquera. Concretament, la pista de Matei es va perdre el dia 27, i des d'aleshores no s'ha sapigut res del jove. Tal com informa la publicació compartida a Twitter, aquest romanès de 38 anys vestia una jaqueta de cuir negre en el moment de la desaparició.

A més, Petru Matei és un home que pesa 70 quilos i té una altura de 1,69 cm, i té el pel castany i els ulls blaus. Per tal de recopilar qualsevol classe d'informació sobre el desaparegut, l'associació 'SOS Desaparecidos' ha ficat a disposició de tothom els números de telèfon 642 650 775 i 649 952 957. A més, l'adreça electrònica sosdesaparecidos@sosdesaparedicos.es resta a disposició de qualsevol persona que pugui aportar alguna pista sobre el possible parador de l'home. 

També pots llegir: 


Comentaris

envia el comentari