IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Busquen el propietari d'un dècim de Loteria de Nadal premiat que es va extraviar a Santander

Una dona el va trobar al carrer i el va portar a la Policia

Tres personas de Santander celebrando el segundo premio.
Tres persones de Santander celebrant el segon premi. | Cedida

Un dels dècims de la Loteria de Nadal premiat encara no ha estat cobrat. I és que es tracta d'un cupó guanyador del segon premi, el número 51.244, que va ser extraviat a Santander i del que encara es desconeix el propietari. Pel que sembla una dona va trobar el dècim al carrer i el va portar a la Policia Nacional. Ara l'ajuntament de la ciutat està intentant esbrinar quina va ser la persona que el va comprar.

Per a poder confirmar que és el propietari del dècim, la persona en qüestió haurà de verificar que realment el va comprar. Així doncs, el consistori ha publicat una nota de premsa en la qual no s'especifica el número ni el premi, instant a la persona que busca el bitllet a aportar el número, la sèrie i les circumstàncies impreses al seu dors.

Dos anys per a trobar-lo

El període per trobar al propietari és de dos anys. Si finalment, i passat aquest temps, no apareix el guanyador del dècim, el premi se l'emportarà la persona que va trobar el dècim. L'import del segon premi, que ascendeix a 125.000 euros, ha estat dipositat ja en un banc per evitar que el termini per cobrar-ho s'acabi i no pugui ser lliurat a qui li pertoqui.

Quedar-se amb el dècim és un delicte

La Guàrdia Civil ha aprofitat l'ocasió per a recordar que quedar-se amb un dècim que s'hagi trobat pel carrer és un delicte. Per això insten a la ciutadania a lliurar-ho a la policia. El mateix s'ha de fer amb altres objectes com un telèfon, una cartera o un rellotge, objectes que es perden amb més facilitat. A més, si en un d'aquests casos apareix l'amo i l'objecte supera els 12 euros de valor, aquest haurà de lliurar una desena part del cost a la persona que l'hagi trobat, una dada que pocs coneixien.


Comentaris

envia el comentari