Susana Campillo, desapareguda el passat 23 de setembre del 2019

Busquen Susana Campillo, una dona de 32 anys desapareguda a la Garrotxa

La dona fa més de tres mesos que ha desaparegut i pateix un trastorn mental

Fa més de tres mesos que Susana Campillo, una dona de 32 anys i veïna de Besalú, la Garrotxa, va desaparèixer. La mare va denunciar els fets el passat 23 de setembre a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Banyoles i des d'aquest dia no han aconseguit cap pista que els indiqui on pot estar la dona, segons recull el 'Diari de Girona'.

Té diagnosticat un trastorn mental

Aquesta no és la primera vegada que Susana desapareix però mai ho havia fet durant tant de temps, asseguren fonts familiars. En la denúncia interposada per la mare de la desapareguda, s'indica que Campillo  té diagnosticat un trastorn mental i pren medicació. També s'assenyala que sempre porta el telèfon mòbil amb ella malgrat que des del setembre no han pogut localitzar-la.

Segons ha explicat la mare als agents, Susana havia desaparegut altres vegades i havia anat fins a França. Per fer-ho Campillo va anar amb tren perquè no té cotxe. També ha indicat que en el moment de la desaparició no duia diners ni targetes.

Els Mossos investiguen la desaparició

Susana fa poc més d'un metre i mig d'alçada i és de constitució prima. Acostuma a portar el cabell  castany, llis i llarg i té un pírcing al nas i un tatuatge d'un animal al braç esquerre. Es desconeix com anava vestida el dia de la desaparició.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la desaparició però no han aconseguit localitzar-la. Des de la família han difós una fotografia de la Susana tot demanant ajuda per trobar-la i es demana contactar amb el 112 en cas d'haver-la vist.

També et pot interessar...