Troben la turista de 15 anys desapareguda a la Pineda

La noia, que es trobava de vacances amb la seva família a la Pineda, va desaparèixer el passat diumenge
Els Mossos han arrestat els membres de la banda, que operava a Terrassa
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest matí cap a les 9.30 h, sana i estàlvia, la noia de 15 anys desapareguda el passat diumenge, 23 de juny, a la Pineda. La noia és una turista de nacionalitat ucraïnesa que estava allotjada amb els seus pares a un hotel de la Pineda, a Vila-seca.

 

Segons apunta el 'Diari de Tarragona', la jove va desaparèixer diumenge a la tarda, quan els seus pares ja no la van poder localitzar més. Els pares van parlar amb ella a través del mòbil el mateix dia, però hores després, el telèfon apareixia apagat o fora de cobertura, i la noia ja no va tornar a l'hotel. 

 

El dia de la desaparició la noia anava vestida amb una dessuadora amb caputxa i cremallera, una faldilla, unes xancletes, i una bossa petita no hi duia el mòbil i la targeta de l'habitació de l'hotel. El que no portava a sobre eren ni diners ni la seva documentació. 

 

Els pares, desesperats per trobar la seva filla, van demanar ajuda a la recepció de l'hotel, des d'on es va donar l'avís als Mossos d'Esquadra. La policia catalana també va avisar la Policia Local de Vila-seca. El mateix diumenge es va iniciar un dispositiu per trobar la jove, i avui, després de quatre dies d'intensa recerca, ha finalitzat amb èxit i se l'ha pogut localitzar sana i estàlvia a Salou.   Comentaris
Josep
Poseu foto de la noia

envia el comentari