La C-32, tallada a Cubelles en sentit Barcelona

Hi ha un vehicle avariat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | cedida

 

La C-32 està tallada a Cubelles en sentit Barcelona per un vehicle avariat. Les retencions, així mateix, s'ha iniciat a les 12:52 del migdia d'aquest divendres, 22 de juny, quan per causes que encara es desconeixen, un vehicle avariat al mig de la carretera ha provocat les retencions. 

Les cues, d'altra banda, es produeixen a partir del quilòmetre 13 de la C-32 i ara mateix se supera el quilòmetre i mig de retencions a Cubelles, en sentit nord cap a Barcelona. 

Es registra un quilòmetre i mig de retencions

A hores d'ara, es registren unes retencions d'un quilòmetre i mig i generen grans cues a la via citada. Així mateix, també és cert que aquestes s'estan prolongant al llarg de gairebé una hora, ja que s'han iniciat quan faltaven només vuit minuts per la una del migdia. 

El carril esmentat, finalment, resta tallat al punt de tres quarts de dues d'aquest divendres 22 de juny i aquest fet dificulta d'allò més a la C-32, en sentit Barcelona. 

Un vehicle incendiat a la C-32, a Vilassar de Dalt

El passat dimecres, 2 de maig, es va viure un gran ensurt a l'autopista C-32 quan un vehicle d'alta gamma es va incendiar. Tot plegat va ocórrer al punt quilomètric 93, a l'altura dels municipis de Cabrils i Vilassar de Dalt, al Maresme, i va provocar algunes retencions, més enllà de l'ensurt. 


Comentaris

envia el comentari