ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

La C-31, tallada completament per esfondraments a l'altura de Vilanova i la Geltrú

Un forat de grans dimensions a la via ha obligat a tallar la via mentre es feien les tasques de reparació
La C-31, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Un esfondrament ha obligat a tallar completament la carretera C-31 a l'altura del punt quilomètric 151, al seu pas per Vilanova i la Geltrú, al Garraf, durant el matí d'aquest dimarts 4 de setembre. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a CatalunyaDiari, ha aparegut un forat de grans dimensions en mig de la via, motiu pel qual s'ha hagut de tallar la circulació en tots dos sentits mentre es feien els treballs de reparació de la calçada. Cap a dos quarts d'onze del matí el paviment de la carretera ha estat arreglat i s'ha pogut restablir la circulació.

 

 

Troben un projectil de la Guerra Civil a tocar de la C-31

Fa unes setmanes, els membres especialitzats en la desactivació d’explosius de l'Armada van haver de desactivar un projectil de la Guerra Civil que es va localitzar a la comarca del Garraf, enterrat a una profunditat d'uns 3,2 metres sota les vies del tren, a tocar de la carretera C-31 i molt a prop de la costa. Els fets van passar el 22 d'agost, quan un veí de la zona va trobar l'artefacte i va donar l'avís a la Guàrdia Civil. 

 

Quant els agents van arribar a la zona van comprobar que, en efecte, es tractava d'un projectil d’uns 50 mil·límetres que s’englobava dins el marc de les unitats antiaèries de la Guerra Civil. El personal especialitzar va procedir a traslladar el projectil a una zona de seguretat allunyada de la costa. Aleshores, es va fer explotar de forma controlada amb càrregues de poca entitat, per tal de reduir al màxim el possible impacte mediambiental que podia tenir una acció d’aquest tipus.

 

Nou radar de tram a la C-31

Aquest mes d'agost, el Servei Català de Trànsit ha anunciat que s'instal·larà un nou radar de tram a la C-31 abans que finalitzi l’any, i més concretament, a l’altura de Badalona. Es tracta del segon radar per tram que entrarà en funcionament a la C-31, després del que es va instal·lar el passat mes de març entre Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.