Un caçador amb escopeta

Un caçador encanona amb una escopeta dos policies a Catalunya que feien vigilància

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets

Els successos no s'aturen a Catalunya. El municipi de les Borges Blanques ha viscut una situació de molta tensió aquest diumenge. En concret, dos policies locals del municipi han estat les víctimes d'aquest incident. 

Durant el matí, un caçador ha protagonitzat els fets. Els agents de la policia del municipi feien tasques de vigilància al vedat de caça menor del municipi, quan han sigut encanonats per l'individu. 

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir la situació. A més, n'han identificat el presumpte autor gràcies a la descripció dels agents de les Borges Blanques. 

Segons ha explicat l'ACN, el caçador és un veí de Sant Pere de Ribes de 47 anys. L'individu hauria encanonat els agents de lluny quan aquests se li apropaven i sense haver creuat cap paraula entre ells. 

La preocupant situació ha fet saltar les alarmes dels policies locals. En veure el comportament de l'home, no han seguit avançant i han començat a retrocedir. En aquest moment, han avisat els Mossos d'Esquadra que, després d'identificar-lo, li han requisat l'arma, la llicència i la guia de caça.

Els agents de la policia local no poden certificar al 100% que l'home identificat sigui qui els ha encanonat, segons explica l'ACN. Tot i això, la descripció que han fet als Mossos referent a les seves característiques físiques i la roba que portava, coincideix amb el caçador identificat.

El caçador ho nega

La situació viscuda entre el caçador i els agents de la Policia Local de les Borges Blanques no s'ha esclarit. L'home que ha protagonitzat aquesta situació nega haver-los encanonat, tal com asseguren els policies. 

Ara els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal d'esclarir aquesta situació i, així, saber què ha pogut passar. Els agents de la capital de les Garrigues han assegurat que no han arribat a intercanviar cap paraula amb l'home. Això ha sigut perquè els estava encanonant «de lluny».

Tot i aquesta situació que s'ha viscut a les Borges Blanques, el caçador ho tenia tot en regla. Tenia la llicència de caça menor i els permisos per caçar en ordre.