Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla

Un caçador mata el seu veí en confondre'l amb un porc senglar a Toledo

La víctima, de 49 anys, estava ajupida podant unes vinyes en la seva finca

Un home de 60 anys ha matat el seu veí en confondre'l amb un porc senglar i disparar-li amb una escopeta. L'home estava de caça a Las Tres Vilas, un paratge d'Ocaña (Toledo), buscant senglars. En un moment donat, va escoltar el que semblava una presa i va disparar. En apropar-se per comprovar si havia abatut l'animal i per endur-se'l va veure que havia matat un dels seus veïns.

Instantàniament, va telefonar un familiar per explicar-li els fets, qui va trucar els serveis d'emergències perquè el caçador estava en un clar estat de xoc. Els sanitaris van confirmar la mort del veí, un home de 49 anys. La víctima, segons informa 'Diario de Almería', estava podant unes vinyes en la seva finca quan va rebre el tret. 

El caçador, que, tal com ha pogut verificar la policia, tenia la llicència de caça en regla, va entregar-se voluntàriament a la Guàrdia Civil. Aquesta setmana se sabrà si passa a disposició judicial per un delicte d'homicidi imprudent o queda en llibertat per haver estat, precisament, un acte fortuït.

També et pot interessar...