Troben un cadàver a l'interior del bar Floripa de l'Eixample

Els fets han tingut lloc al bar Floripa, al carrer Aribau, i s'està pendent de l'autòpsia per determinar el motiu de la mort | Els Mossos també han detectat que no hi havia caixa registradora

bar Floripa
Troben un cadàver a l'interior del bar Floripa de l'Eixample | betevé

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos d'un home mort a l'interior del bar Floripa de Barcelona. Els agents del cos ha rebut una trucada alertant-los de la possibilitat a primera hora d'aquest dilluns, 15 d'abril, i han corroborat els fets en arribar fins al punt del succés. En aquesta mateixa línia, els Mossos també han detectat que no hi havia caixa registradora. 

La troballa, que ha tingut lloc en aquest local del carrer d'Aribau 92 —és a dir, a l'antiga Esquerra de l'Eixample de la ciutat comtal—, no sembla pas un homicidi, tal com han fet saber fonts properes a la policia catalana. Amb tot, serà l'autòpsia la que determinarà quines han estat les causes de la mort de la víctima. 

L’home atrinxerat en un pis de l’Eixample tenia un arsenal d’armes

Aquest cap de setmana passat, un home es va atrinxerar a casa seva durant més de 17 hores, temps que els Mossos d’Esquadra van estar negociant amb ell, ja que l’home tenia una pistola i amenaçava de suïcidar-se. A l’interior del pis estava també la seva parella, a la qual no tenia intenció de fer mal. De totes maneres, l’home anava armat, no només amb la pistola que va resultar ser de mentida, sinó que la policia, segons informa ‘ElCaso.cat’ va trobar al pis, situat al número 217 del carrer Rosselló de l’Eixample, una navalla, una catena, una motoserra i una Taser.

Els agents van entrar al pis després d’hores de negociació amb l’home, d’uns 40 anys i el qual es deia que podria tenir problemes mentals. Un cop a dins els Mossos van aprofitar per inspeccionar la casa i en el seu interior van trobar, a part de la pistola, una navalla estil papallona, una catana, una motoserra i una pistola elèctrica Taser. Cada objecte havia estat acuradament amagat: La motoserra estava amagada sota la brossa que hi havia al passadís; la catana es trobava a l’interior d’una de les habitacions; i la Taser era al costat de l’ordinador personal de l’home.

Els Mossos reforcen la protecció antiterrorista per Setmana Santa

Tot això ha succeït en una setmana en la qual El Gabinet de Coordinació Antiterrorista dels Mossos d'Esquadra ha decidit reforçar la protecció antiterrorista durant aquesta Setmana Santa per la coincidència de l'arrencada de la campanya electoral, els actes religiosos d'aquests dies i l'increment de turisme.


Comentaris

envia el comentari