⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

El cadàver trobat a Granollers és el d'una dona desapareguda al juliol

Es tracta de Vianca Alejandra Roca
Vianca Alejandra Roca Ardaya havia desaparegut el passar 16 de juliol | cedida

 

El cadàver trobat el passat diumenge, 9 de setembre, a la vora del riu Congost, a l'altura de Granollers, pertany a Vianca Alejandra Roca, una noia boliviana de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la capital del Vallès Oriental, segons ha avançat 'El Periódico' i ha pogut confirmar 'CatalunyaDiari.cat'.

 

El seu cos sense vida va ser localitzat per una persona que passejava per la zona, que ràpidament va alertar als Mossos d'Esquadra. El cadàver es trobava en un avançat estat de descomposició degut al temps que havia estat a l'aigua i a les altes temperatures de l'estiu. La seva identificació ha estat duta a terme pels professionals de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.

 

Els primers indicis de la investigació apunten al fet que la jove hauria estat assassinada, ja que l'autòpsia va determinar que el cos presentava signes de violència. Ara, agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i descobrir l'assassí, tot i que encara no es descarta cap hipòtesis.

 

Desapareguda el passat 16 de juliol

Vianca Alejandra Roca havia desaparegut a Granollers el passat mes de juliol i les forces de seguretat havien difós la seva fotografia a través de les xarxes socials per si algú podia donar alguna pista de la seva localització.

 

La família de la víctima va explicar dies després de la seva desaparició, que l'última vegada que l'havien vist havia estat la nit del dia 16, quan va anar a casa de la seva mare a deixar el seu fill de 6 anys. Més tard, se'n va anar a sopar amb la seva parella i ja no es va tornar a saber res més d'ella.

 

Segons el testimoni de la parella, aquella mateixa nit haurien discutit i haurien marxat separats. Quan ell va arribar a casa, Vianca encara no havia arribat i ja no va tornar mai més. Al dia següent, la companyia de cosmètics en la qual treballava va donar l'alerta quan tampoc es va presentar a treballar.