ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

El cadàver de l'Imam de Ripoll i d'Aallaa segueixen a l'Anatòmic Forense ja que encara no han reconstruït els seus cossos

Apunten que la situació dels cossos és tan difícil i laboriosa que encara s'està en fase de determinar a quin dels dos pertanyen les restes
Abdelbaki Es Satty, l'Imam de Ripoll | Cedida

 

Abdelbaki Es Satty, més conegut com l'imam de Ripoll i que és considerat l'ideòleg dels atemptats yihadistes de Barcelona i Cambrils, segueix sent notícia cent dies després de la seva mort. I és que el seu cadàver encara no s'ha pogut «reconstruir».

 

Apunten que l'explosió de les bombones de butà que va causar la seva mort a la localitat tarragonina d'Alcanar, va ser tan forta que el seu cadàver i el de Youssef Aallaa encara no s'han pogut enterrar. Romanen, des d'aleshores, a l'Institut Anatòmic Forense de la Ciutat Comtal.

A diferència dels cinc cadàvers —Younes Abouyaaqoub, Mohamed i Omar Hichamy, Said Aallaa i Houssaine Abouyaaqoub— aquests encara no han pogut ser lliurats a la família per ser enterrats, ja que després de quatre mesos de l'explosió, gairebé no han pogut «recompondre» els seus cossos segons 'La Razón'.

 

Apunten que la situació dels cossos és tan difícil i laboriosa que encara s'està en la fase de determinar a quin dels dos pertanyen les restes trobades a Alcanar després de l'explosió.

Diuen també que Youssef Aallaa i És Satty estaven col·locant els detonants que havien arribat procedents de França quan es va produir la gran explosió.