L’home trobat entre uns matolls a Barcelona es va suïcidar

L’autòpsia finalment ha confirmat les causes de la seva mort
El cas del cadàver trobat entre uns matolls a Barcelona és un suïcidi | Mossos d'Esquadra

L’home trobat sense vida entre uns matolls i amb una greu ferida d’arma blanca es va suïcidar. Així ho han confirmat fonts policials i ho ha avançat ‘El Periódico’, després de fer la pertinent investigació. En un primer moment s’havia comunicat que el cadàver trobat a Barcelona presentava signes de violència i podria ser un homicidi, generant inquietud entre els veïns del barri.

 

L’home trobat entre uns matolls es va suïcidar

El cos va aparèixer en un parc sense cap mena de documentació, entre la ronda de Litoral i el camp de futbol La Catalana, zona que on freqüentment hi ha indigents i toxicòmans. Precisament un d’ells va ser qui va alertar un treballador d’una benzinera propera al voltant de les 18.00 hores de la tarda d’aquest dissabte passat i aquest va avisar emergències.

 

Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana i la comitiva judicial. El cadàver presentava un tall al colli feia dies que estava mort. L'autòpsia ha confirmat que es tracta d’un suïcidi i, a més, un amic de l’home ha explicat a ‘El Periódico’ que feia dies que el seu entorn el buscava. L’home tenia 35 anys, va néixer al Brasil i abans d’instal·lar-se a Barcelona a la recerca de feina havia viscut a Santiago de Compostel·la i Tenerife.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari