Mosso d'Esquadra

Apareix el cos d'un noi de 29 desaparegut a Catalunya i els Mossos passen a l'acció

La investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició del jove, el dia 4 de març | L'acusat ja ha entrat a presó

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home de 52 anys a Santa Coloma de Farners, a la comarca de la Selva, acusat de la mort violenta d'un noi de només 29 anys. 

Segons expliquen els mateixos Mossos d'Esquadra, la investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició del jove el dia 4 de març. Tot apuntava ja aleshores a una possible desaparició relacionada amb el crim organitzat. 

Segons avança El Caso, el crim es va produir en una casa situada a la urbanització Can Fornaca, de la localitat gironina de Riudarenes. A la casa hi havia una plantació de marihuana. Aquesta hauria estat la raó per la qual l'arrestat, un home de 52 anys, s'hauria barallat amb el noi de 29, provocant la mort d'aquest. 

Els Mossos van trobar el cadàver un mes després

La investigació es va centrar en els indicis localitzats al lloc on vivia el desaparegut, i la hipòtesi dels investigadors enfocava al fet que la causa de la desaparició es podria correspondre amb la mort criminal de la víctima.

El 17 d'abril, un mes després, els Mossos d'Esquadra van localitzar el cadàver del jove de 29 anys  en una zona boscosa propera on havia desaparegut. Concretament, el cos del noi va ser localitzat a una zona boscosa propera a la urbanització Can Fornaca, de la localitat gironina de Riudarenes.

L'home, a presó 

En el decurs de la investigació, els agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona ja van identificar un home de 52 anys presumptament relacionada amb aquesta mort criminal. Finalment, els Mossos van detenir l'home presumptament relacionat amb la mort violenta el dia 8 de maig i aquest dijous, 11 de maig, ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció 2 de Santa Coloma de Farners. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'home ha ingressat a la presó aquest mateix dijous. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el succés.