Cordó policial dels Mossos d'Esquadra

Troben un cadàver en ple carrer a Catalunya: els Mossos tenen una teoria

Podria tractar-se d'una dona que va desaparèixer el passat 4 de juliol

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'aparició d'un cadàver que ha estat trobat a Terrassa, segons ha avançat 'Diari de Terrassa'. Segons ha informat el cos de seguretat, la troballa va tenir lloc el 16 de juliol passat. Es podria tractar d'una dona que va desaparèixer fa una vintena de dies. 

Fonts del cas han precisat que la víctima podria ser una veïna del municipi vallesà que va desaparèixer el 4 de juliol. Precisament, dissabte passat, amics i familiars de la desapareguda van organitzar una batuda per localitzar-la al voltant del Complex Central Egara dels Mossos d'Esquadra i de l'Hospital de Terrassa, a prop de la zona de Torre-sana.

Ara, l’autòpsia haurà de determinar oficialment la identitat del cos.

Dilluns passat es va trobar el gos de la dona

Quelcom que va cridar l'atenció va ser que dilluns passat es va localitzar el gos de la dona. Es tractava d'un gos de raça 'bichón maltés', a qui van trobar recobert d'herbes i brutícia. El gos va ser localitzat prop d'una zona boscosa, per la qual cosa es va pensar que la dona es podria trobar en un espai així. 

La desapareguda en qüestió va sortir de casa el passat 4 de juliol per a passejar el seu gos. Eren les 17.00h i ja no va tornar. Ara, els Mossos estan pendents de l'autòpsia per a determinar la identitat del cos. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!