Troben el cadàver de Concepción Barbeira a Biscaia, desapareguda a Astúries a finals de febrer

La dona va desaparèixer a finals del mes passat quan se n'anava a treballar

Concepción Barbeira
Concepción Barbeira en una imatge d'arxiu | Twitter

Duríssima notícia a Biscaia. La Guàrdia Civil de Gijón ha confirmat que el cadàver de la dona trobada flotant al mar és el de Concecpción Barbeira. El cadàver de la dona, trobat a prop de la costa conformada per les localitats Lekeito i Ondarroa, forma part d'una de les tres dones desaparegudes a Astúries fa unes tres setmanes. 

Instants després de la troballa, però, la policia ja va sospitar que es podia tractar del cos de la dona esmentada. El cos policial basc, en aquest sentit, ja va donar a conèixer que «alguna de les peces de roba que duia coincideix amb les que portava Concepción Barbeira el dia de la seva desaparició». Ara, després d'haver-li realitzat l'autòpsia, s'ha confirmat que es tracta de Concepción Barbeira. 

Concepción Barbeira, desapareguda a Astúries fa tres setmanes

El cadàver va ser trobat per un submarinista de la zona. Minuts després, aquest va contactar amb l'Ertzaintza i els efectius de Salvament Marítim van acudir a la zona per rescatar el cos sense vida de la dona.

En aquest context, el cadàver va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Bilbao, on se li va dur a terme l'autòpsia. Aquesta, però, no ha pogut demostrar que la dona morís per causes violentes

Imagen del dispositivo de búsqueda de Concepción Barbeira, la mujer desaparecida el pasado 2 de marzo.

Imatge de la recerca de Concepción Barbeira | CatalunyaDiari.cat

Concepción Barbeira va desaparèixer quan es dirigia, com cada dia, a treballar a l'Hospital Sant Agustín d'Avilés. Tot i això, la dona no va arribar mai i, hores després, el seu cotxe va ser localitzat a la localitat de Santa María del Mar amb les portes obertes. A l'interior d'aquesta, finalment, s'hi va poder trobar també la bossa de la feina de la mateixa Concepción. 

Finalment, la policia continua buscant Lorena Torres. La dona, desapareguda un dia abans de Concepción, continua desapareguda després que es perdés la seva pista el passat 1 de març. 


Comentaris

envia el comentari