ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

El cadàver trobat a Sabadell podria ser d'Antonio, desaparegut fa un mes a la ciutat

L’home va desaparèixer el passat 6 de setembre i ha estat localitzat en una zona boscosa, al túnel del tren de Rodalies, prop de casa seva
El cos podria ser d'Antonio SanMartín, desaparegut fa un mes a Sabadell | Guàrdia Civil

 

El cos sense vida trobat per uns veïns a Sabadell (Vallès Occidental) podria pertànyer a un home de 74 anys que va desaparèixer fa un mes a la citada ciutat.

 

Antonio va desaparèixer fa un mes

Aquest diumenge 6 d’octubre a la tarda s’ha trobat el cos sense vida d’un home en una zona boscosa, situada entre els barris de Can Llong i la Roureda de Sabadell, concretament a la plaça Granollers amb carrer de Praga, en el túnel del tren de Rodalies de Catalunya. Els veïns que han localitzat el cadàver han alertat ràpidament a la policia i ara per ara s’està duent a terme la seva identificació, ja que està en avançat estat de descomposició.

 

Tot i que els Mossos d’Esquadra encara no ho han confirmat oficialment, segons ‘iSabadell’, l’Associació de Veïns de La Roureda ha confirmat la identitat de l’home a través de Facebook i podria ser Antonio SanMartín, un veí de la plaça de Montella i de 74 anys amb demència en fase inicial que va desaparèixer el passat 6 de setembre. L’home va sortir a passejar mentre la seva dona feia la migdiada després de dinar, després d’un mes sense trobar-lo, hauria aparegut sense vida molt a prop de casa seva.

 

També et pot interessar...