Demanen 35 anys de presó a un home per retenir la seva exdona i els seus fills al Penedès

L’acusat va trencar presumptament l’ordre d’allunyament que li havien imposat els jutges

El pròxim 17 i 19 de febrer la secció quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà un home que presumptament va trencar una ordre d’allunyament per agredir i retenir la seva exdona i els seus tres fills. Segons indica el Diari de Tarragona, el fiscal demana un total de 35 anys de presó. Se l’acusa d’un delicte continuat de trencament de mesures cautelars, quatre de detenció il·legal, dos d’amenaces, dos de maltractament, dos contra la intimitat, un d’atemptat, dos delictes lleus de maltractament sense lesió i dos més de lesió.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'home tenia una ordre d'allunyament que li impedia apropar-se a menys de 1.000 metres de la seva dona, segons les sentències de dos jutges dictades el 31 de desembre del 2018 i 3 de maig del 2019. Tot això, el 30 d’abril del 2019 l’home va anar amb la família a un apartament situat a Sitges. L'endemà, segons assenyala el fiscal en l’escrit d’acusació, l’acusat va agafar una barra de la cortina per bloquejar la porta, va abaixar les persianes i va treure els mòbils i tablets als menors.

L’home va amenaçar a la dona i li va dir que no sortiria ningú de l’habitació fins que no digués que l’havia enganyat. L’home va continuar amenaçant i agredint a la dona fins que aquesta, amb l’objectiu que s’aturés, va dir que l’estava enganyant amb una altra persona. L’endemà a les nou del matí va tornar els telèfons i els retinguts van poder marxar.

Posteriorment, el 8 de juny, l’acusat va convèncer a la dona per passar una nit amb els fills a Calafell. La dona va veure que l’home estava manipulant el telèfon mòbil sense el seu consentiment i l’acusat va anar a la cuina a agafar un ganivet. Va tornar a l’habitació, la va colpejar a un ull i la va interrogar per esbrinar amb qui havia mantingut una relació.

L’endemà al matí, segons l’escrit del fiscal, la mare de la dona i el director de l’hotel van accedir a l’interior de l’apartament. L’acusat, que portava el ganivet a la mà, va continuar amenaçant a tots els que estaven presents fins que va arribar el fill del director i diversos clients per aturar l’acusat. Finalment, va ser detingut per la policia local de Calafell després de veure els agents i fugar-se. L’home va mostrar una forta resistència.


Comentaris

envia el comentari