Un camió encastat en un carrer de Sant Pol de Mar

El conductor d'un camió encasta el tràiler entre dos carrers al Maresme

El vehicle ha fet malbé els edificis i vehicles adjacents | Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dimarts, 6 d'agost

Un camió de gran tonatge ha quedat encastat entre els carrers de Consolat de Mar i de Nou de Sant Pol de Mar, al Maresme, provocant danys en habitatges i els vehicles adjacents. El conductor, de nacionalitat francesa, ha donat positiu en drogues, tal com informa 'El Periódico'. No obstant això, un segon test ha sortit negatiu, i per tant, les autoritats han decidit realitzar-li una analítica per determinar si realment va consumir substàncies estupefaents.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada vora les 5.30 hores, quan el conductor del camió ha obviat els senyals que prohibien la circulació dels tràilers pels carrers del centre del municipi. Així mateix, en entrar pel carrer del Consolat del Mar, el vehicle s'ha quedat encastat. Ara bé, en el seu pas ha fet caure nombroses bicicletes i ha trencat algunes cornises de les façanes dels habitatges adjacents. A banda d'això, el camió ha fet malbé diversos conductes d'aigua i gas.

Efectius d'emergències han acordonat la zona

Diversos veïns de la zona han alertat els serveis d'emergència per l'emissió de gas i l'incident. La Policia Local, els Bombers, operaris de gas i una ambulància del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona.

També et pot interessar...