rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un camió s'incendia a la carretera B-30 a Cerdanyola del Vallès

La via ha quedat tallada en direcció Martorell, i fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers
Imatge del camió que s'ha incendiat aquest dijous al migdia a la carretera B-30 | Twitter (@antiradarcatala)

 

Un camió s'ha incendiat aquest dijous, 26 de juliol, a la carretera B-30 en sentit Martorell, a l'altura de Cerdanyola del Vallès. Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions, que treballen per extingir les flames que s'han declarat al vehicle que circulava per la mencionada via. El foc, a més, s'ha estès també a matolls del marge de la carretera, però no s'ha hagut de lamentar cap ferit. Ara bé, la B-30 es troba en aquests moments tallada en sentit sud.

 

Dos bombers treballant en el lloc on s'ha declarat l'incendi de la B-30 | cedida

 

 

 

El foc ha aconseguit calcinar gran part del vehicle

Tal com es pot veure a les imatges que han compartit a les xarxes diversos usuaris, les flames han aconseguit calcinar gran part del vehicle, i la columna de fum és visible des de molts punts. A més, es veu com a terra sembla que hi ha palès de fusta, possiblement trets de l'interior del vehicle. El tall de la carretera, a més, està provocant algunes retencions. 

 

Imatge aèria de l'incendi declarat a la B-30, que s'ha estés a uns matolls al costat de la via | cedida

 

 

Segons es pot veure en els vídeos compartits per les persones que circulaven per la zona, fins al lloc dels fets hi han anat també efectius dels Mossos d'Esquadra així com els Serveis d'Emergències Mediques (SEM) per atendre persones afectades en cas que fos necessari, tot i que des de Bombers ja s'ha confirmat que no hi ha ferits. Agents dels Mossos s'han situat al voltant del camió per regular el trànsit que en aquells moments hi havia a la zona. 

 

Imatge de la zona cremada per l'incendi de la B-30 a Cerdanyola | cedida