Un camió de matèries perilloses circula temeràriament per Tarragona

Els fets van succeir el passat 3 d'abril | Els Mossos van interceptar el camió en una carretera que no podia circular

Camió matèries perilloses
Un camió de matèries perilloses circula temeràriament per una carretera de l'Alt Camp | Mossos d'Esquadra

El passat 3 d'abril, els Mossos d’Esquadra van denunciar el conductor d’un camió, carregat amb matèries perilloses, que circulava de forma temerària per la carretera TV-7222, al seu pas per Alcover, a l’Alt Camp, la qual uneix el municipi amb el de Vilallonga del Camp.

La policia catalana ha difós a les xarxes socials un vídeo on es pot veure el vehicle, a tota velocitat, per una via interurbana de dos carrils, sense voral. Precisament, els Mossos han denunciat penalment el responsable del camió, per conducció temerària; i li han obert diligències administratives per circular per una carretera on està explícitament prohibit transportar càrrega perillosa. La multa d'aquesta infracció està als voltants dels 500 euros.

Un altre conductor va ser el responsable d'avisar al servei d'emergències d'aquestes imprudències del camioner, el qual va estar a punt de causar diversos accidents durant el trajecte que anava ocupant tots dos carrils de la via. En aquest sentit, el conductor del camió de matèries perilloses, un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca, va ser citat a un judici ràpid aquest passat dimarts, 9 d'abril.


Comentaris

envia el comentari