Imatge de les cerveses que anaven a l'interior del camió en el moment de l'accident

Un aparatós accident a l'AP-7 catalana acaba amb molts litres de cervesa a la calçada

El conductor del vehicle ha estat evacuat cap a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), un camioner implicat en l'accident d'aquest matí a l'AP-7, a l'altura del Baix Ebre, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat en ambulància cap a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Ara mateix hi ha un carril obert en cadascun dels sentits de la marxa fet que provoca retencions de gairebé 4 quilòmetres en les dues direccions.

Accident a l'AP-7 al Baix Ebre

Un accident a l’autopista AP-7 a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) talla completament la carretera en els dos sentits de la marxa. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets s'han produït al quilòmetre 297 de la via i es fan desviaments cap a l’N-340, en sentit nord cap a la sortida de l’Ampolla i, en sentit sud, cap a la sortida de l’Ametlla.

La incidència, precisament, ha estat provocada pel xoc d’un camió contra la mitjana i la càrrega del vehicle —'packs' de llaunes i caixes d’ampolles de cervesa— ha quedat totalment escampada a la via. El transportista, per la seva part, ha resultat ferit i els Bombers treballen al lloc dels fets amb dues dotacions.