Un camioner begut atropella una vintena de turistes i provoca set morts a Itàlia

Ahir al matí va morir la setena víctima, una jove de 21 anys que estava ingressada a l'hospital

Fotografia de l'accident a Itàlia que va concloure amb la mort de set persones el passat diumenge, 5 de gener
El camioner quadruplicava la taxa d'alcohol en sang permesa | EFE

Sis turistes alemanys d'entre 20 i 25 anys van morir a l'instant el passat diumenge, 5 de gener, en ser atropellats per un camioner begut al municipi de Lutago, al nord d'Itàlia. Ahir al matí va morir la setena víctima, una jove de 21 anys que estava ingressada a l'hospital d'Innsbruck, a Àustria, on va ser traslladada d'urgència en helicòpter arran el sinistre. A banda de les víctimes mortals, 11 persones van resultar ferides. El conductor del camió, de 27 anys, havia consumit alcohol i, consegüentment, va ser detingut per les autoritats italianes, que tenen constància sobre l'ajuda que va proporcionar instants després de l'incident.

El camioner quadruplicava la taxa d'alcohol en sang permesa

Les víctimes estaven al costat d'un autobús a l'exterior de l'hotel en què s'allotjaven. L'autor de l'atropellament quadruplicava la taxa d'alcohol en sang permesa (0,5 segons la normativa vigent) i, després del seu arrest, va ser portat a un hospital per realitzar-li proves mèdiques.

Les autoritats locals han habilitat un número de telèfon perquè els familiars de les víctimes puguin sol·licitar informació sobre l'estat dels ferits, i, a més, s'ha mobilitzat al consultar alemany a Milà per facilitar-ho. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari