Un camioner molt begut topa contra una benzinera a Vilamalla

El conductor, que va provocar desperfectes en un sortidor, multiplicava per 8 la taxa màxima permesa en conductors de vehicles pesants.

Sortidor de benzinera després de la topada.
Sortidor de benzinera després de la topada. | Mossos d'Esquadra

Durant la nit d’aquest dijous 4 d’octubre, un camioner que anava molt begut va xocar contra una benzinera del municipi gironí de Vilamalla. Els Mossos van rebre l’avís durant la matinada del dijous, alertats que s’havia produït un accident de trànsit al Polígon Internacional de Vilamalla. En arribar, van veure que el camioner, un veí de Sabadell de 56 anys, havia topat contra un sortidor de la benzinera, provocant diversos desperfectes.

Multiplicava per 8 la taxa màxima permesa

Posteriorment, els agents dels Mossos d’Esquadra li van realitzar la prova d’alcoholèmia, després de veure que l'home presentava evidents símptomes d'embriaguesa. Posteriorment van que el conductor multiplicava per vuit la taxa màxima permesa als xofers de vehicles pesants (15 mg per litre). Per aquest motiu, l’home va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d’alcohol que superava el límit permès i altres danys causats. En aquest cas, el conductor serà citat pel jutge de Figueres, després de la denúncia de l’Àrea Regional de Trànsit de la policia catalana.

S'incendia un camió a Vilaür

Amb tot, aquest no ha estat l’únic incident destacable que es va produir aquest dijous a l’Alt Empordà. Segon van informar els Bombers de la Generalitat, un camió es va incendiar als exteriors d’una empresa de piscines,al terme municipal de Vilaür. El foc va causar una columna de fum considerable i diversos danys a l’interior de la nau. Resulta destacable que aquest incident es produís 24 hores després de l’incendi d’un altre camió al Montcada i Reixac, tot i que aquest incident no va provocar cap ferit, només el vehicle calcinat.

Nous radars de tram a l'Alt Empordà

D’altra banda, el servei de Trànsit informava aquest passat dimecres que instal·larà dos nous radars a la comarca l’Alt Empordà. Es tracta de dos dispositius de tram a l’N-II, al tram que va des dels Hostalets de Llers fins al polígon del Pont del Príncep, al sud de Figueres. L’objectiu és que aquest deixi de ser un punt d’elevada sinistralitat, encara que ja no estigui permesa la circulació de camions.


Comentaris

envia el comentari