Foto de la Policia Local de Blanes i dos agents.

Un camioner borratxo agredeix un policia a Catalunya: l'ataca amb les claus

L'home ha estat detingut per la Policia Local

Un camioner ha estat detingut després de patir un accident quan conduïa sota els efectes de l'alcohol. Els fets van passar divendres passat a la tarda a Blanes, a la comarca de la Selva.

La Policia Local del municipi va immobilitzar el seu vehicle i, com que no deixaven que el recuperés amb el seu estat, l'home va agredir un dels agents.

Tot va començar quan el camió va frenar de cop, i va ser envestit per un cotxe que circulava darrere seu. En aquell moment, el camioner va baixar del vehicle i va intentar agredir els ocupants del turisme. 

Agredeix un agent després de circular begut 

La Policia Local de Blanes ha detingut el conductor d'un camió després de provocar un accident per conduir sota els efectes de l'alcohol. 

Els fets van tenir lloc divendres passat, quan l'home va aturar el seu vehicle de sobte i un cotxe que venia darrere va xocar contra ell. El conductor del camió, visiblement enfadat, es va dirigir ràpidament cap als ocupants de l'altre vehicle i va intentar agredir-los. 

Va ser llavors quan un agent de la Policia Local ho va veure i es va dirigir a intentar separar-los, però l'home el va rebre a cops i va haver de demanar ajuda al cos. 

Després de desplaçar-se diverses patrulles fins al lloc dels fets, el conductor va ser sotmès a un test d'alcoholèmia que va donar positiu i es va negar a fer-se un segon test per verificar els resultats. 

Posteriorment, l'home va tornar al seu camió, i en veure que havien immobilitzat el vehicle amb un parany, el va intentar arrencar i, quan un dels agents de la Policia Local es va apropar per calmar-lo, el va agredir amb les claus, provocant-li un tall al coll. 

La Policia Local va acabar detenint l'home acusat d'un delicte de desobediència als agents de l'autoritat. Per altra banda, el germà de l'acusat, que viatjava de copilot al camió, va ser denunciat per un delicte de danys de poca gravetat després de destrossar la marquesina de la parada d'autobusos, com ha informat el Diari de Girona

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!