Dos camioners denunciats per avançar incorrectament a l’N-230

Les infraccions s’han produït concretament a l’altura de Pont de Suert i al túnel sud de Vielha, posant en perill la resta de conductors
Camió avançant incorrectament a l'N-230 a la boca sud del túnel de Vielha | Mossos d'Esquadra

 

Denunciats dos camioners per avançaments temeraris a l’N-230. Els Mossos d’Esquadra han hagut de denunciar dos conductors per fer avançaments incorrectes i posar en perill la resta de vehicles a la carretera nacional N-230 a l'altura de Pont de Suert i a la boca sud del túnel de Vielha.

 

Segons han informat des del cos policial, els fets van tenir lloc el passat divendres 11 de gener i els mateixos vehicles a qui van avançar van ser els que van proporcionar els vídeos on els camions van ser captats duent a terme aquestes infraccions molt greus.

 

Denunciats per conducció temerària

Cal destacar, a més a més, que es dona la circumstància que els dos avançaments es van fer amb tan sols mitja hora de diferència, entre les 14.00 hores i les 15.00 hores de la tarda. Concretament, un dels dos camioners va realitzar la infracció temerària al punt quilomètric 125,5 de l’N-230 a l’altura de Pont de Suert, municipi de l’Alta Ribagorça, i ha estat denunciat penalment per conducció temerària.

 

Camió avançant incorrectament a l'N-230 al Pont de Suert | Mossos d'Esquadra

 

Les imprudències van ser enregistrades pels vehicles que van patir l’avançament perillós i el vídeo, que s’ha fet viral, ha estat compartit pels Mossos d’Esquadra a les seves xarxes socials. En ell es pot observar com el primer conductor va avançar el vehicle en doble línia continua, quelcom totalment prohibit, i va estar a punt de xocar amb dos cotxes que venien en sentit contrari.

 

Mentre que es pot veure com el segon camioner va fer la mateixa infracció a la boca sud del túnel de Vielha, a la Vall d’Aran, en direcció nord trepitjant una illeta que hi ha al mig de la calçada. En aquest cas, el camioner ha rebut una denúncia administrativa per la seva conducció.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris