rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

L'emblemàtica Torre Eiffel, desallotjada

Dos camioners denunciats per avançar incorrectament a l’N-230

Les infraccions s’han produït concretament a l’altura de Pont de Suert i al túnel sud de Vielha, posant en perill la resta de conductors
Camió avançant incorrectament a l'N-230 a la boca sud del túnel de Vielha | Mossos d'Esquadra

 

Denunciats dos camioners per avançaments temeraris a l’N-230. Els Mossos d’Esquadra han hagut de denunciar dos conductors per fer avançaments incorrectes i posar en perill la resta de vehicles a la carretera nacional N-230 a l'altura de Pont de Suert i a la boca sud del túnel de Vielha.

 

Segons han informat des del cos policial, els fets van tenir lloc el passat divendres 11 de gener i els mateixos vehicles a qui van avançar van ser els que van proporcionar els vídeos on els camions van ser captats duent a terme aquestes infraccions molt greus.

 

Denunciats per conducció temerària

Cal destacar, a més a més, que es dona la circumstància que els dos avançaments es van fer amb tan sols mitja hora de diferència, entre les 14.00 hores i les 15.00 hores de la tarda. Concretament, un dels dos camioners va realitzar la infracció temerària al punt quilomètric 125,5 de l’N-230 a l’altura de Pont de Suert, municipi de l’Alta Ribagorça, i ha estat denunciat penalment per conducció temerària.

 

Camió avançant incorrectament a l'N-230 al Pont de Suert | Mossos d'Esquadra

 

Les imprudències van ser enregistrades pels vehicles que van patir l’avançament perillós i el vídeo, que s’ha fet viral, ha estat compartit pels Mossos d’Esquadra a les seves xarxes socials. En ell es pot observar com el primer conductor va avançar el vehicle en doble línia continua, quelcom totalment prohibit, i va estar a punt de xocar amb dos cotxes que venien en sentit contrari.

 

Mentre que es pot veure com el segon camioner va fer la mateixa infracció a la boca sud del túnel de Vielha, a la Vall d’Aran, en direcció nord trepitjant una illeta que hi ha al mig de la calçada. En aquest cas, el camioner ha rebut una denúncia administrativa per la seva conducció.

 

 

Comentaris