Caos a l'autovia A-2: retencions d'almenys 20 km a l'Àrea Metropolitana

Les principals afectacions es registren en direcció a Lleida

Diversos cotxes amb els llums encesos i en fila, el 14 de febrer de 2020
Trànsit ha informat que a l'autovia A-2 hi ha almenys 20 km de cues en direcció a Lleida | Pexels

Situació molt complicada la que s'està vivint en aquests moments a la transitada autoviaA-2, concretament al seu pas per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), en aquests moments hi ha almenys 20 quilòmetres de retencions entre el Nus Llobregat i el municipi de Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental.

Tal com es pot apreciar a la pàgina web d'incidències de Trànsit, hi ha un carril tallat en direcció Lleida, que sumat al fet que molta gent viatja pel cap de setmana, ha provocat un autèntic caos a la via. 

Dos ferits crítics en un xoc frontal a la C-37 a Osona

També cal dir que dues persones han resultat ferides de caràcter crític després de veure's implicades en una col·lisió frontal entre dos vehicles a la carretera C-37, al seu pas pel terme municipal de Manlleu, a la comarca d'Osona. Fins al lloc s'han desplaçat nombrosos efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, la carretera ha quedat completament tallada al trànsit. 

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari