Imatge del moment de l'esclat del petard a la terrassa d'un bar de la plaça Major de Sabadell

Caos i corredisses en una terrassa de bar de Catalunya per un petard enmig dels clients

Un coet que es va desviar des d'un altre punt de la plaça Major de Sabadell va anar a parar entre les taules dels clients

Ensurt, i dels grossos, a Sabadell. Quan encara falta ben bé una setmana per la revetlla de Sant Joan, hi ha qui té ganes d’avançar-se i encetar la litúrgia dels petards. A vegades, però, es tria el moment més desencertat possible.

Això és el que ha passat aquest dissabte a la capital vallesana. Un petard va esclatar al bell mig d’una terrassa plena de gent el passat dissabte al vespre, generant corredisses i moments de pànic. 


Segons es pot veure a l’Instagram de ‘Bcnlegendss’, els fets van tenir lloc al passeig de la plaça Major el passat dissabte, 12 de juny, a la nit. ‘Nació Digital’ explica que un grup de persones estaven llançant petards a la mateixa plaça quan un d’aquests es va desviar. La mala sort, en aquesta línia, va ser que el petard va anar a parar enmig d’una terrassa plena de gent.

L'explosió va deixar anar espurnes de colors, i junt amb el soroll, va fer que el gran gruix de les persones de l’espai sortís corrents, generant una escena de caos màxim. Fins i tot, alguna de les persones que eren a la terrassa va fer palès el seu descontentament amb el grup que tirava petards llançant-los-hi una cadira. Per sort, no s’han hagut de lamentar ferits.