Caos al metro de Barcelona per un home amb un ganivet que cridava en àrab

El passatger estava a la línia 1 amb dues barres de pa i dues armes blanques

Els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir per un home que cridava en àrab amb un ganivet a la mà | Mossos d'Esquadra

Un home armat amb un ganivet va activar totes les alarmes el passat divendres al metro de Barcelona. Un passatger era a la línia 1 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb un carretó de compra i de sobte va començar a llençar objectes a les vies mentre cridava en àrab. Un motorista va avisar als vigilants de seguretat, als voltants de les set del matí.

Quan els vigilants van arribar, el passatger portava a sobre dues barres de pa i una arma blanca. Un cop allà, van comprovar que també portava un altre ganivet a sobre. Van reduir a l’individu, el qual no va oposar resistència ni va voler ferir a ningú. Finalment, el van emmanillar i van lliurar l’home a disposició dels Mossos d’Esquadra, que el van treure del subsòl per evitar un nou incident.

Segons algunes fonts han explicat a ‘elCaso.cat’, l’home «estava boig», però en cap moment tenia intenció d’agredir els passatgers de l’estació. Els fets van provocar també que s’hagués d’aturar la línia 1 del metro durant vuit minuts mentre es retirava el passatger de l’estació.

Els vigilants del metro denuncien, tal com expliquen fonts d’ADN Sindical que no és un cas aïllat i que aquest tipus d’aldarulls, amb armes blanques implicades, es converteixen en un risc per la seva integritat física i la dels passatgers, degut a el caos que pot provocar aquest tipus d’incidents. Els sindicats han demanat establir patrulles de dos efectius en comptes d’un.

Foto de les armes i objectes decomissats als escorcolls
Foto de les armes i objectes decomissats als escorcolls | Mossos d'Esquadra

 

Detinguts dos atracadors de 73 i 80 anys per robar bancs de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han detingut dos homes de 73 i 80 anys acusats d'atracar dues entitats bancàries de Barcelona de les quals es van endur un botí de 32.000 i 45.000 euros. Els arrestats, que tenien múltiples antecedents a Itàlia, assaltaven les sucursals amb roba reflectant i elements de disfressa mentre esgrimien armes de foc, lligaven les mans dels treballadors per endur-se els diners en metàl·lic i fugien en transport públic.


Comentaris

envia el comentari