El canvi físic del violador de la Vernada després de vint d'anys d'entrar a presó

Gregorio Cano sortirà de la presó tot i no estar rehabilitat només 20 anys després de ser condemnat a 167 anys per violar 17 dones

Imatges del canvi física del violador de la Verneda en 20 anys.
Imatges del canvi física del violador de la Verneda en 20 anys. | CatalunyaDiari.cat

Aquest dijous, 3 de maig, sortirà en llibertat Gregorio Cano Beltri, el violador de la Verneda. Després d'estar 20 anys a la presó tot i estar condemnat a 167 anys per agredir sexualment a 17 dones podrà sortir tot i els informes de Serveis Penitenciaris que alerten que no està rehabilitat, tal com va avançar CatalunyaDiari.cat.

El Codi Penal no permet estades més llargues de 20 anys a la presó per delictes com aquests, un fet que permetrà que el violador de la Verneda, que va ser condemnat per diverses agressions sexuals entre 1997 i 1998, pugui sortir al carrer aquest inici del mes de maig de 2018.

Gregorio Cano va violar en diverses zones de la ciutat de Barcelona, sobretot, al seu barri, a la Verneda, on finalment va poder ser detingut el març de 1998 gràcies a dues agents de policia de paisà. La policia li va arribar a imputar gairebé 25 violacions tot i que finalment només se'n van poder provar i demostrar 17, per les quals va ser condemnat a 167 anys de presó. Buscava víctimes a bord del seu cotxe i quan les localitzava les atacava amb una arma blanca obligant-les a tapar-se els ulls i a fer-li una fel·lació.

El dia 3 de maig sortirà de la presó. Està obligat a comunicar on viurà i la Fiscalia de Barcelona ja ha ordenat, tal com va publicar CatalunyaDiari.cat, que els Mossos d'Esquadra el vigilin. Haurà de ser una vigilància no invasiva i sense mecanismes de control telemàtic.

Com és ara el violador de la Verneda?

Gregorio Cano sortirà de la presó vint anys després. No rehabilitat, segons els experts, tal com va entrar, però amb un aspecte físic molt diferent. Les imatges que s'han pogut aconseguir, de la fitxa policial de 1998 i d'algunes que ell mateix ha penjat a les xarxes socials es veu el canvi d'aspecte d'aquests vint anys del violador de la Verneda.


Comentaris

envia el comentari