IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cárdenas respon bruscament a Buenafuente

El presentador s'ha indignat per la imitació que van fer d'ell al programa Late Motiv

El presentador d'Hora Punta de TVE, Javier Cárdenas ha respost amb duresa davant la paròdia que es va fer d'ell al programa d'Andreu Buenafuente, Late Motiv. Cárdenas va qüestionar la labor de l'humorista i no va dubtar a comparar les dades d'audiència del programa que el condueix i el Late show del català. Com informa La Vanguardia, un dels col·laboradors de Cárdenas assegura que el presentador afirmava: «Curiós la dada de Late Motiv, el programa de Buenafuente, que de vegades ni tan sols em surt en la llista, perquè és un zero. Un zero tècnic».

El presentador no va dubtar en comparar les dades d'audiència del seu programa amb el show del català. | RTVE

 

Els comentaris del presentador no van acabar aquí i va assegurar que molts dels seus afins ni tan sols coneixien el programa de Buenafuente «parlant del món, em van dir que no sabien que Buenafuente estava fent un programa de televisió. Que veien coses soltes per internet, però no sabien que estava fent televisió com a tal». A més, el comunicador no va dubtar a qüestionar la labor televisiva del showman: «Hi ha gent que diu que segueix fent la mateixa tele des de fa vint-i-cinc anys, i és veritat. Com és que no et renoves? Fa 25 anys que fas el mateix», afirmava. «Si no ha funcionat en els últims deu anys, no veus que no pots seguir fent el mateix?».

Una altra cosa que va semblar molestar molt a Cárdenas és el tema dels diners i el pressupost comparat de tots dos programes, i sentenciava: «És curiós, perquè té gairebé el doble de pressupost que nosaltres. No hi ha ni un sol portal que digui el pressupost multimilionari que té i que treu un zero tècnic, tenint 60.000 euros de pressupost cada nit. És una bogeria. Si tinguéssim aquest pressupost, tindríem artistes internacionals i tot». A més, no va dubtar a insinuar que Movistar s'estava plantejant prescindir del programa: «Sonen rumors importants que Movistar no pot mantenir un programa que costa aquesta salvatjada amb un zero tècnic. Ho fan perquè és Movistar i tenen pasta». Finalment es va centrar en les finances del català i va sentenciar: «El que no s'entén és que ell tingui un deute amb Hisenda. Amb la quantitat de pasta que ha guanyat i deus milions a Hisenda. És curiós, eh?».


Comentaris

envia el comentari