Carles Puigdemont assegura en un missatge a Twitter que avui quedarà demostrada «la força d'un poble irreductible»

El president cessat pel govern espanyol espera que «l'esperit de l'1 d'octubre» guiï els catalans

21 de desembre, dia de les esperades eleccions al Parlament de Catalunya, que el govern de Mariano Rajoy va convocar immediatament després de l'aplicació del ja famós article 155 de la Constitució Espanyola.  Avui, més enllà dels vots, el que més interessa és conèixer les primeres paraules dels principals candidats, i és que en alguns casos aquests poden influir de forma clara en els votants. 

Un dels primers a reaccionar ha estat el president cessat de la Generalitat i cap de llista de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, que ha publicat un emotiu missatge a Twitter. «Avui demostrarem de nou la força d'un poble irreductible. Que l'esperit de l'1 d'octubre ens guiï sempre», ha escrit el que va ser cap de l'executiu català. Puigdemont aspirar a guanyar aquestes eleccions des de Bèlgica, i recuperar la presidència de la Generalitat que Rajoy li va treure. 

Oriol Junqueras, confia en sortir de la presó «en breu»

Qui també ha publicat un missatge al seu perfil de Twitter ha estat l'exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, actualment empresonat al centre penitenciari d'Estremera. «Estimada Neus, avui voldria ser amb tu i els nens amb més motius que mai, la casualitat ha volgut que avui faci quatre que ens vam casar», comença el missatge de Junqueras, dedicat a la seva família. 

«4 anys intensos però quatre anys de felicitat. Estic convençut que en breu sortiré i us podré abraçar a tots tres! Us estimo!», continua l'expresident, que es mostra molt confiat en sortir aviat de la presó. A més, al seu perfil d'Instagram ha publicat una fotografia on apareix al costat dels seus fills. 


Comentaris

envia el comentari