IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Carles Puigdemont va mantenir una relació de deu anys amb la periodista Elianne Ros

La parella vivia a Girona fins que van posar punt final a la seva relació l'any 1992

Elianne Ros y Carles Puigdemont en un fotomontaje
Elianne Ros i Carles Puigdemont  | El Mundo

El referèndum celebrat a Catalunya i tot el que ha comportat ha acabat desestabilitzant la vida personal de Carles Puigdemont. El president de la Generalitat sol dormir al costat de la seva família a Girona, però la situació política actual ha fet que aquests dies hagi d'acabar pernoctant a Barcelona.  Aquesta no és la primera vegada que Puigdemont veu com la seva vida personal és afectada pel treball. De fet, la seva primera gran relació va acabar per culpa d'això, tal com explica ‘LOC’.

Puigdemont, que havia estudiat Filologia Catalana al Col·legi Universitari de Girona, va començar a treballar com a corrector lingüístic en el diari ‘El Punt’ en 1982. Amb 20 anys, el seu primer sou li va servir per independitzar-se i abandonar el seu poble natal per anar-se a viure a un petit pis al centre de Girona. Amb aquests diners, l'actual president de Catalunya també viatjava a Barcelona els caps de setmana per poder visitar a la seva primera núvia formal, Elianne Ros, la relació de la qual va ser molt important segons el llibre ‘L’amic president’ de Carles Porta.Els inicis del seu festeig es van forjar en passar junts els caps de setmana i separats els dies laborals. Ella estava estudiant periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vivia al costat d'una amiga a Cerdanyola del Vallès. Quan va acabar la carrera, Ros va començar a treballar com a becària en el mateix diari que Puigdemont, que ja havia ascendit a redactor cap. La relació va anar a més i l'any 1987 van decidir anar-se'n a viure junts a un apartament que van llogar a la Rambla de Girona. No obstant això, Ros va deixar ‘El Punt’ per treballar a ‘El País’ com a part de l'equip encarregat de cobrir els Jocs Olímpics de Barcelona i, després de deu anys de relació, van acabar separant el 1992.

Elianne Ros es va instal·lar de nou a la Ciutat Comtal i Puigdemont va deixar el pis en el qual havien compartit el seu amor per anar a viure a un altre més petit a la mateixa capital gironina. Per separat, les seves carreres van anar en alça. Ros es va especialitzar en periodisme polític i va treballar en ‘El Mundo’ i ‘El Periódico’, pel qual va acabar sent corresponsal a París durant gairebé una dècada. A més, des de la capital francesa també va escriure sobre política i va entrevistar a celebritats per a l'edició espanyola de ‘Marie Claire’. Per la seva banda, Puigdemont va deixar ‘El Punt’ i va ser nomenat director de l'Agència Catalana de Notícies. Més tard, i després de refer la seva vida amb Marcela Topor, va fundar CataloniaToday l'any 2004, dos anys abans d'endinsar-se a la política i, després de ser alcalde de Girona, convertir-se en president de la Generalitat.


Comentaris

envia el comentari