Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Furgó dels Mossos d'Esquadra

Busquen Carlos, un home de 49 anys desaparegut al Bages

La recerca s'ha ampliat a Manresa i també a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i els Bombers estan treballant conjuntament en la recerca d'un veí de Sant Salvador de Guardiola que va desaparèixer dissabte passat al matí. La investigació creu que  l'home es podria trobar fora del municipi, ja que un conductor de bus recorda que el va portar fins a Manresa el mateix dissabte.

La seva família, com que no tenia notícies seves, va denunciar la seva desaparició el passat diumenge i és quan es va iniciar el dispositiu de recerca. Fonts properes a la família han explicat que el mateix dia de la desaparició Carlos havia discutit amb alguns familiars.

Des de dilluns la recerca es va ampliar i es va començar a buscar no només per les zones que més freqüentava i en les àrees boscoses del municipi, sinó també per Manresa on l'home es va traslladar en autobús. Ara, a més, també se'l busca per Barcelona, on el desaparegut tenia una casa, ja que es creu que la seva desaparició és voluntària. 

No pateix cap malaltia ni pren medicació

Segons informació facilitada pels Mossos, Carlos Torné té 49 anys, pesa 80 quilos i fa 1,71 d'alçada. És professor d'anglès i no pateix cap malaltia ni pren medicació. L'últim dia que se'l va veure anava vestit amb un polar gris fosc, texans i vambes blanques.

També et pot interessar...