TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Carlos Sánchez va travessar tot el barri de La Mina amb el cadàver de Kenya Álvarez en braços

La jove va ser apunyalada brutalment per la seva parella
Kenya Álvarez, la jove assassinada per la seva parellaa Barcelona | Facebook

 

Kenya Álvarez, de 30 anys i veïna de Badalona, va ser brutalment assassinada per la seva parella, Carlos Sánchez Torralba, la passada nit del 24 de desembre. Els Mossos d'Esquadra van trobar el cos sense vida de la jove en un descampat del barri de La Mina, al municipi de Sant Adrià, al voltant de les 9 de la nit, i dos dies després, el passat dimarts 26 de desembre, localitzaven i detenien la parella de la dona com a presumpte autor de l'homicidi. 

 

 

 

Hauria avisat a un amic de les seves intencions

Van passant els dies i es coneixen més detalls sobre els tràgics fets. Segons publica 'El Español', el presumpte autor de l'homicidi i parella de la víctima hauria avisat, un mes abans, de les seves intencions a un amic. Finalment, va decidir matar-la la matinada del 25 de desembre, utilitzant un cúter per tallar-li el coll i després apunyalar-la fins a la mort.

 

Carlos va explicar als Mossos que es van barallar i després la va ficar de genolls, va agafar un cúter amb la intenció de tallar-li la cara, però va fallar i li va tallar el coll. En veure que Kenya sagnava amb abundància, va començar a apunyalar-la per tot el cos. 

 

Carlos Sánchez, l'assassi de Kenya Álvarez | Facebook

 

Els veïns es pensaven que portava llenya

Després d'assassinar-la, va embolicar el cadàver de la seva parella en un sac de color verd i va sortir al carrer. Segons el citat diari, molts veïns el van veure, ja que no eren ni les cinc de la tarda, però es pensaven que portava llenya. Carlos va caminar per tot el barri de La Mina, a Sant Adrià, amb el cos de Kenya i la va deixar de mala manera, al costat de la via del tren, on els Mossos la van trobar l'endemà.
 

«Va tornar al barri amb tota la sang freda i li va demanar una pala al meu veí», explica un dels veïns de Carlos. Aquest primer veí es va negar a donar-li, però finalment, Sánchez va aconseguir-ne una.  Així doncs, va tornar al lloc on havia deixat el cos de la seva parella i va cavar un forat mal fet, on va enterrar a Kenya, sense ocultar-la massa bé, ja que va deixar un braç fora. 

 

Carlos va explicar el que havia fet a diversos amics, però, en un primer moment, aquests no el van creure, ja que sempre deia coses poc creïbles. No obstant, les notícies anaven circulant i entre les informacions d'ell, els veïns que l'havien vist amb un sac i el fet de demanar una pala, cada vegada la hipòtesi semblava més certa. 

 

Així doncs, la notícia de l'assassinat va començar a circular per WhatsApp i una veïna del barri va decidir anar a comprovar si era cert que hi havia un cadàver a la via del tren. Ella mateixa es va dirigir cap allà i en veure el braç de Kenya va anar cap a la comissaria dels Mossos per denunciar els fets. 

 

No eren ni les onze de la nit quan els agents detenien a Carlos Sánchez Torrealba com a presumpte autor dels fets

 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris